Ofis ve İşyeri Taşıma

OFİS VE İŞ YERİ NAKLİYE HİZMETLERİ

Ev ve işyeri taşımacılığı konusunda uzmanlaşmış Ankara nakliyat firmamız, işyerinizin ve ofisinizin taşınması için profesyonel bir hizmet gerçekleştirmektedir. Büyük özen ve dikkatli çalışma gerektiren ev ve ofis taşıma hizmetlerimizi gerek Ankara içi gerekse Türkiye’nin tüm illerine uygun fiyatlar ile sunuyoruz. Ankara taşımacılık olarak uzman ekibimizle 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.

ev ve işyeri taşıma

Kaliteli Hizmet

Güvenli Taşıma

Sigortalı Nakliyat

10 Yıllık Tecrübe

Ofis taşıma talebiniz için iş yerinize gelecek uzman ekibimiz önce ofisinizdeki eşyaların analizini yaparak sizden gerekli tüm bilgileri alır ve bu doğrultuda bir ekspertiz çalışması gerçekleştirilir. Önceden tasarlanan bir planlama ile ev ve ofis taşıma işleriniz bu şeklide mümkün olan en kısa sürede gerçekleşir ev ve ve ofis nakliye hizmeti nedeniyle ortaya çıkabilecek iş kaybı riskiniz ortadan kalkmış olur.

Ankara taşımacılık tarafından ofisinizdeki dolap, toplantı masası, vitrin gibi sökülmesi gereken büyük eşyalar özenle demonte edilerek her bir parça en iyi şekilde ambalajlanır. Elektrikli ve elektronik tüm eşyalarınız en emniyetli şekilde eşyanın türüne uygun malzemeler ile paketlenir.

Ofisinizin çok katlı bir binada olması halinde bu hizmetimizde de asansörlü taşımacılık avantajlarından yararlanmanız mümkündür. Ankara nakliyat olarak deneyimli ekibimizle asansörlü taşıma hizmetimizle eşyalarınız güvenli bir şekilde nakliye aracına yüklenmesini sağlıyoruz.

0531 899 61 10